Home  >  Weber
Lijst Raster
Voor meer informatie over Weber klik hier!

Geschiedenis Weber

De geschiedenis van Weber premium grills gaat terug tot aan 1952, wanneer George Stephen werkzaam was bij Weber Brothers Metal Works in Chicago, een bedrijf dat onder andere grote metalen boeien maakte. Hij kwam op het idee om met een boei als uitgangspunt omdat de ronde vormen weleens de ideale vormgeving konden zijn voor een nieuw model barbecue.

Producten van Weber

Weber maakt sinds jaar en dag verschillende modellen barbecues, onder andere buitenkeukens, houtskool, elektrische en gasbarbecues en de bijbehorende accessoires. Ook maken ze kookboeken en geven ze barbecue workshops en kooklessen. Open haarden en smokegrills voor het roken van bijvoorbeeld paling zit in het assortiment.

Website

Op de website van Weber, zijn naast de geschiedenis van het merk ook alle producten vindbaar. De website is zeer gebruiksvriendelijk en voorziet van alle gemakken. Een catalogus aanvragen en een vergelijking maken tussen alle modellen behoren tot de mogelijkheden. Een lijst met verkooppunten is ook aanwezig zodat altijd duidelijk is waar men terecht kan voor een Weber Premium Grill.

Kwaliteit van Weber

Kwaliteit staat bij Weber hoog in het vaandel. Ze kijken terug op jarenlange ervaring en bewegen mee in de ontwikkelingen van de markt. Het merkt krijgt in het algemeen een prima beoordeling. De ervaring gebruiken ze ook bij het geven van een advies over welke barbecue uit het assortiment het meest geschikt is, en is terug te zien in de ontwerpen van de producten. Weber gebruikt tegenwoordig onder andere glasvezel en een gepatenteerd reinigingssysteem. Ook voorzien ze hun producten standaard van een lange garantie.

Support

Weber Premium Grill geeft op alle producten een uitstekende ondersteuning. Gezien de kwaliteit hoog in het vaandel staat en de garantie standaard lang is, doen ze ook echt iets met problemen. Via de website of via de verkooppunten is een garantiegeval prima aan de kaak te stellen. Het is belangrijk dat je het ook gaat melden wanneer je een onderdeel tegen komt want kapot is of niet goed werkt.

Weberclub

Voor mensen die weg zijn van het merk is het aanmelden voor de Weberclub een optie. Men verstrekt hier het laatste nieuws, maar ook tips en trucs, heerlijke recepten en veel nuttige informatie. Binnen de Weberclub is van alles te downloaden zoals filmmateriaal en foto’s. Ook is er regelmatig een prijsvraag waarmee leuke prijzen zijn te winnen.

Weber spirit e 210 premium zwart Weber spirit e 210 premium zwart € 599,00 Informatie Weber compact  57cm Weber compact 57cm € 117,95 Informatie Weber bijzettafel Weber bijzettafel € 99,95 Informatie Weber 3-zijdige grote borstel Weber 3-zijdige grote borstel € 19,95 Informatie Weber barbecue reiniger rvs Weber barbecue reiniger rvs € 5,95 Informatie Weber luxe hoes 57cm Weber luxe hoes 57cm € 29,95 Informatie Weber harde borstel Weber harde borstel € 14,95 Informatie Weber barbecuereiniger Weber barbecuereiniger € 5,95 Informatie Weber luxe openhaard Weber luxe openhaard € 169,00 Informatie