Home  >  Grandhall
Lijst Raster
Voor meer informatie over Grandhall klik hier!

Producten van Grandhall

Grandhall heeft een groot assortiment aan producten als het gaat om buitenkeukens en buitenfornuizen. Zij leveren electric series, Xenon, Premium, Maxim, Freedom, Professional, T-Grill/DS-Grill, Odeon serie, X Series en de Heat-serie. Daarnaast worden er ook accessoires geleverd. Hierbij kun je denken aan een gietijzeren pan met deksel, vlamverdelers, grillroosters, een braadrek, afdekhoezen, een gasdrukregelaar, en polisher en cleaner.

Service

De service van Grandhall is goed te noemen. Er is een goede garantieregeling. Je krijgt vijf jaar garantie op doorroest van RVS onderdeel, daarnaast krijg je twee jaar garantie op doorroest van afgewerkte emaille onderdelen en heb je één jaar garantie op de accessoires. Ook is er nog een garantieregeling van twee jaar voor doorroest op gecoate onderdelen.

Grandhall website

Op de website van Grandhall worden verschillende aspecten weergegeven. Allereerst kun je het laatste nieuws bekijken, maar je kunt ook kijken hoe je het beste kunt koken met Grandhall en er worden ook tips en trucs weergegeven. Daarnaast kun je ook recepten vinden op de website en deze tips doorsturen naar anderen. Productinformatie is op de website ook te vinden, je kunt op het product klikken en dan verschijnt alle nodige informatie voor je in een scherm.

Verkooppunten

Er zijn een groot aantal Grandhall verkooppunten. Op de site van het merk kun je kijken waar een vestiging bij jou in de buurt is. Het hoofdkantoor van dit merk is gevestigd in Taipei (Taiwan). Dan is er in Europa een hoofdkantoor te vinden in Oldenzaal. Het servicecentrum wordt bestuurd vanuit Dallas (USA) en de productie wordt gedaan in Zhuhai in China.

Grandhall braadrek Grandhall braadrek € 39,95 Informatie Grandhall gasslang Grandhall gasslang € 14,95 Informatie