Home  >  Campingaz
Lijst Raster
Voor meer informatie over Campingaz klik hier!

Het merk Campingaz

Campingaz biedt diverse gasbarbecues aan. Het buitenleven is met dit merk een groot feest. Als het gaat om barbecuen, is overal aan gedacht. Een elektronische ontsteking, moeiteloze vetopvang, ruime kookvlakken, onderhoud en warmhoudrekken. Het onderhoud van deze barbecues is minimaal. Je kunt kijken voor bijvoorbeeld een Plancha kookplaat in Spaanse stijl, voor een RVS look of voor een klassieke houtafwerking.

Soorten barbecues

Er worden diverse soorten barbecues aangeboden bij Campingaz. Hierbij kun je denken aan C-line, Fargo, Adelaïde® Premium, Adelaïde® Classic, Texas, Expert 2 en Primero. Als je benieuwd bent naar de mogelijkheden van deze barbecues dan kun je deze uitgebreid lezen op de site van Campingaz. Het is in elk geval zo dat je een goede keuze kunt maken want de beschrijvingen zijn duidelijk weergegeven.

Accessoires Campingaz

Er worden diverse accessoires aangeboden. Om te beginnen kun je denken aan de bbq beschermhoezen. Een beschermhoes is onmisbaar wanneer de bbq in de wintermaanden buiten moet staan. Ook schoonmaakspullen zijn onmisbaar, een barbecue moet schoon zijn wanneer je weer gaat barbecuen. Maar er zijn ook kookaccessoires verkrijgbaar. Ook functioneringsaccessoires zijn voor de bbq’s van Campingaz aan te schaffen.

Website Campingaz

Deze site geeft veel informatie over een product weer, zo ook bij dit merk. Er wordt aangegeven welke producten het merk allemaal te bieden heeft. Zoals je dan kunt zien gaat het niet alleen om bbq’s, er worden ook koelers, lantaarns, gas, tuin en doe het zelf producten, chemische toiletten en luchtbedden aangeboden. Het is ook mogelijk om een winkel te zoeken waar je een goede bbq kunt kopen van dit merk, ook is er een onderdelencatalogus waar je gebruik van kunt maken.