Home  >  Barbecook
Lijst Raster
Voor meer informatie over Barbecook klik hier!

Producten van Barbecook

Het merk Barbecook maakt kwaliteits houtskool barbecues en levert de bijbehorende accessoires. Ook leveren ze buitenkeukens, vuurkorven, rookovens, inductie- en tafelbarbecues voor thuisgebruik. De kwaliteit van het merk is bovengemiddeld en de service die men verleent op de verkochten producten is naar behoren.

Gebruikte materialen van Barbecook

Barbecook heeft veel kennis van de te gebruiken materialen verwerkt in zijn productlijn. Ze kiezen voor de materialen die de juiste eigenschappen bezitten om een bepaalde taak te vervullen. Email bijvoorbeeld, wat een laagje gesmolten glas is, gebruikt men om corrosie tegen te gaan. Het merk gebruikt gietijzer voor producten die ook als bijvoorbeeld terraskachel moeten kunnen dienen waardoor ze tegen extreme hitte kunnen en “inox”, een vorm van RVS om de schalen van de barbecues mee te produceren.

Producttips

De website van Barbecook voorziet in een ruim assortiment aan tips, zoals het veilig en correct omgaan met de barbecue. Welke brandstoffen kunnen worden gebruikt, hoe het onderhoud plaats moet vinden en een rijk assortiment aan productaanbevelingen en accessoires van Barbecook zijn er te vinden. Recepten en andere adviezen over bereiding zijn ook aanwezig op deze goedgevulde website.

Service

Barbecook voorziet ruimschoots in servicemogelijkheden en gebruiksvriendelijkheid. Op de website zijn onder andere handleidingen te vinden van alle producten, is er een ruim assortiment aan wissel en vervangingsstukken en is er een speciale pagina voor veel gestelde vragen. Men geeft op de barbecues standaard twee jaar garantie. Dat wil zeggen garantie op fabricagefouten, niet op zaken die door foutief gebruik zijn ontstaan.

Barbecook bbq schort & gerei Barbecook bbq schort & gerei € 25,95 Informatie Barbecook giant tang, spatel, vork en mes Barbecook giant tang, spatel, vork en mes € 26,95 Informatie Barbecook hamburger tang Barbecook hamburger tang € 9,95 Informatie Barbecook bbq gereedschap 11 delig Barbecook bbq gereedschap 11 delig € 43,95 Informatie Barbecook vuurkorf Barbecook vuurkorf € 68,95 Informatie Barbecook ronda vuurkorf Barbecook ronda vuurkorf € 29,90 Informatie Barbecook vuurschaal Barbecook vuurschaal € 129,00 Informatie